Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/anushkaacademy/public_html/library/database.php on line 4
DR. ANUSHKA VIDHI MAHAVIDYALAYA - LAW COLLEGE UDAIPUR, RAJASTHAN, INDIA
Latest Result

ENGLISH QUIZ FOR MARCH 7, 2017

ENGLISH QUIZ

 

1. I shall meet you ----- 6 o’clock.

•       A. by

•       B. at

•       C. in

•       D. during

ANSWER-B

 

2. My father will retire from service ----- a year.

•       A. of

•       B. on

•       C. in

•       D. by

ANSWER-C

 

3. Suganya writes ----- her left hand.

•       A. on

•       B. with

•       C. in

•       D. by

ANSWER-B

 

4. He comes ----- a car.

•       A. at

•       B. by

•       C. with

•       D. on

ANSWER-B

 

5. Most of us eat ----- a spoon.

•       A. with

•       B. in

•       C. for

•       D. by

ANSWER-A

 

6. What are you looking -----

•       A. on

•       B. against

•       C. for

•       D. in

ANSWER-C

 

7. Whom are you talking -----

•       A. to

•       B. too

•       C. by

•       D. over

ANSWER-A

 

8. I am angry ----- my sister.

•       A. for

•       B. to

•       C. at

•       D. with

ANSWER-D

 

9. Can you agree ----- my proposal.

•       A. to

•       B. too

•       C. with

•       D. into

ANSWER-B

 

10. Don’t look ----- on him.

•       A. down

•       B. for

•       C. on

•       D. by

ANSWER-A

 

11. Life is not a bed ---- roses.

•       A. with

•       B. of

•       C. for

•       D. off

ANSWER-B

 

12. My grand father will come here ----- a week.

•       A. with

•       B. before

•       C. at

•       D. within

ANSWER-D

 

13. The work was completed ----- sunset.

•       A. for

•       B. in

•       C. at

•       D. about

ANSWER-C

 

14. Can you write ----- this pen.

•       A. by

•       B. in

•       C. with

•       D. on

ANSWER-C

 

15. We are pleased ----- your visit.

•       A. with

•       B. at

•       C. by

•       D. on

ANSWER-A


Gallery