Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/anushkaacademy/public_html/library/database.php on line 4
DR. ANUSHKA VIDHI MAHAVIDYALAYA - LAW COLLEGE UDAIPUR, RAJASTHAN, INDIA
Latest Result

Current updates of 27 June 2016

                  Daily Current GK Updates By Anushka Academy

GK for 27/6/2016

 
1. Who is the current Chief Economic Advisor (CEA) to the Government of India (GoI)? 
Ans :- Arvind Subramanian
 
2. “Sunway TaihuLight” has been named as the fastest computer of the world. It has been developed by which country? 
Ans :- China
 
3. The book “A Life in Diplomacy” has been authored by whom? 
Ans :- Maharajakrishna Rasgotra
 
4. On which date United Nations (UN) Public Service Day is observed? 
Ans :- June 20
 
5.With which country India has recently signed MoU to establish cooperation in skill development? 
Ans :- Switzerland
 
6. What is the theme of 2016 World Hydrography Day? 
Ans :- Hydrography – the key to well-managed seas and waterways
 
7. Who is the newly appointed President of the Japanese conglomerate Soft Bank Group? 
Ans :- Ken Miyauchi

8. Which historical site has been declared as the SARRC cultural capital for 2016-17? 
Ans :- Mahashangarh
 
9. What is the recently extended deadline for states to join Union Government’s Ujwal Discom Assurance Yojana (UDAY) scheme ?
Ans :- March 2017
 
 

Join Today For Sure Success.....

No. 1 Coaching Institute of Rajasthan, Udaipur 

Anushka Academy

Shubhash Nagar Branch   : - 8233223322, 8233033033

Shobhagpura Branch         :-  7727867730, 9521516171

Sector 14 Branch                : - 9521314152, 9521314152

 


Gallery