Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/anushkaacademy/public_html/library/database.php on line 4
DR. ANUSHKA VIDHI MAHAVIDYALAYA - LAW COLLEGE UDAIPUR, RAJASTHAN, INDIA
Latest Result

Current updates of 20-June-2016

Daily Current GK Updates By Anushka Academy

GK for 20/6/2016

 
1. “India Chem 2016” will be hosted which city of India? 
Ans :- Mumbai
 
2. Who has been appointed as the new Director General (DG) of Doordarshan (DD)? 
Ans :- Supriya Sahu
 
3. Who of the following will be conferred with the 2016 Mohun Bagan Ratna? 
Ans :- Syed Nayeemuddin
 
4. What is the theme of the United Nations’ World Day to Combat Desertification and Drought (WDCDD) 2016? 
Ans :- Inclusive cooperation for achieving Land Degradation Neutrality
 
5. “IT Innovation Start-up Fund” has been launched by which Indian bank to invest in financial technology startups? 
Ans :- State Bank of India
 
6. Who is the newly elected chairman of the International Chamber of Commerce (ICC)? 
Ans :- Sunil Bharti Mittal
 
7. Who has become the first Indian to participate and win International tournaments in sport of Racketlon? 
Ans :- Ashutosh Pednekar
 
8. Who has won the 2016 Sahitya Akademi Bal Puraskar award (English)? 
Ans :- Rashmi Narzary
 
9. The “Farthest Field: An Indian Story of the Second World War” has been authored by whom? 
Ans :- Raghu Karnad
 
10. Who has won the 2016 Sahitya Akademi Yuva Puraskar award (Tamil)?
Ans :- Saravana Kumar
 
 
 
Join Today For Sure Success.....

No. 1 Coaching Institute of Rajasthan, Udaipur 

Anushka Academy

Shubhash Nagar Branch   : - 8233223322, 8233033033

Shobhagpura Branch         :-  7727867730, 9521516171

Sector 14 Branch                : - 9521314152, 9521314152 

 
 
 

 


Gallery