Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/anushkaacademy/public_html/library/database.php on line 4
DR. ANUSHKA VIDHI MAHAVIDYALAYA - LAW COLLEGE UDAIPUR, RAJASTHAN, INDIA
Latest Result

REASONING QUIZ FOR MARCH 6, 2017

REASONING QUIZ

 

1)Find the odd one out 

A.crusade

B.expedition

C.cruise

D.campaign

ANSWER -C

 

2)Find the odd one out

A.flourish

B.renovate

C.blossom

D. thrive

ANSWER –B

  

3)Find the odd one out

A.Vapour

B.Mist

C.Hailstone

D.Fog

ANSWER –A

 

4)Find the odd one out

A.Circle : Arc

B.Chair : Leg

C.Flower : Petal

D.Cover : Page

ANSWER-D

 

5)Find the odd one out

A.Ginger

B.Garlic

C.Chilli

D.Potato

ANSWER -C

 

6)Find the odd one out

A.Mango

B.Papaya

C.Apple

D.Orange  

ANSWER –A

 

7)Find the odd one out

A.Owl

B.Eagle

C.Hawk

D.Parrot

ANSWER-D

 

8)Find the odd one out 

A.Debit

B.Deposit

C.Deduction

D.Withdrawal

ANSWER-B

 

9)Find the odd one out 

A.Ball

B.Specter

C.Globe

D.Sphere

ANSWER-B

 

10)Find the odd one out 

A.Den

B.Roof

C.Burrow

D.Nest

ANSWER-B

 

11)Find the odd one out 

A.Echo

B.Resonance

C.Tone

D.Ear

ANSWER-D

 

12)Find the odd one out

A.Libra

B.Saturn

C.Mars

D.Venus

ANSWER-A.

 

13)Find the odd one out

A.Rose

B.Lotus

C.Jasmine

D.Dahlia

ANSWER-B

 

14)Find the odd one out

A.Mother

B.Friend

C.Sister

D.Brother

ANSWER-B

 

15)Find the odd one out

A.Mew

B.Howl

C.Bark

D.Shout

ANSWER-D

 

16)Find the odd one out

A.Island

B.Coast

C.Peninsula

D.Oasis

ANSWER-D

 

17)Find the odd one out 

A.Cow

B.Deer

C.Donkey

D.Rhinoceros

ANSWER-C

 

18)Find the odd one out 

A.Baboon

B.Gibbon

C.Chimpanzee

D.Jaguar

ANSWER-D

 

19)Find the odd one out

A.Pony

B.Kitten

C.Pig

D.Larva

ANSWER-C

 

20)Find the odd one out

A.Nephew

B.Brother

C.Cousin

D.Niece

ANSWER-B


Gallery