Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/anushkaacademy/public_html/library/database.php on line 4
DR. ANUSHKA VIDHI MAHAVIDYALAYA - LAW COLLEGE UDAIPUR, RAJASTHAN, INDIA
Latest Result

ENGLISH QUESTIONS FOR FEBRUARY 25, 2017

ENGLISH QUESTIONS

 

Fill in the blanks with the proper form of the Adjectives :
1. Iron is ………… than any other metal (useful)

Ans:-Iron is more useful than any other metal


2. Africa is the ………… of the five Continents. (hot)

Ans:-Africa is the hottest of the five Continents.


3. This is the ………… flower I have even seen. (pretty)

Ans:-This is the prettiest flower I have even seen.

4. I have never seen ………… work than this (neat)

Ans:-I have never seen neater work than this.


Supply the most suitable tense, for each of the following sentences :
5. He is busy now; he ……… (write) a letter.

Ans:-He is busy now; he is writing a letter.

6. I usually ………… (not take) sugar in my tea.

Ans:-I usually do not take sugar in my tea.

7. We ………… (not play) tennis together since last may.

Ans:- We have not played/have not been playing tennis together since last May.


8. He ………… (sit) in the garden when the storm broke.

Ans:-He was sitting in the garden when the storm broke.

9. He ………… (go) out five minutes ago.

Ans:- He went out out five minutes ago.


Fill in each blank with one of the following Verbs :
(built, enjoyed, found, left, lost, permitted, promised, returned, tried, was, were.)
10. The floods…………bad last year because the trees had been cut down.

Ans:-The floods were bad last year because the trees had been cut down.

11. The birds ………… because they could not find any trees to find any trees to build their homes in.

Ans:-The birds left because they could not find any trees to build their homes in.


12. The loggers ………… their jobs cutting down trees.

Ans:-The loggers lost their jobs cutting down trees.


13. Fortunately, they ………… new jobs cutting down trees.

Ans:-Fortunately, they found new jobs cutting down trees.

14. Their job as forest rangers ………… to protect the trees and animals of the forest.

Ans:-Their job as forest rangers was to protect the trees and animals of the forest.

15. The timber companies ………… hard to change the law so that they could cut down trees again.
Ans:-The timber companies tried hard to change the law so that they could cut down trees again. 




 

 


Gallery