Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/anushkaacademy/public_html/library/database.php on line 4
DR. ANUSHKA VIDHI MAHAVIDYALAYA - LAW COLLEGE UDAIPUR, RAJASTHAN, INDIA
Latest Result

ENGLISH QUIZ FOR FEBRUARY 16, 2017

ENGLISH QUIZ

 

1.The mother was concerned --------- the safety of her child.

A. with

B. at

C. about

D. for

Ans.C

 

 

2.Keep clear -------- wicked boys.

A. with

B. from

C. out

D. of

Ans.D

 

 

3.He resembles ------- his mother.

A. at

B. in

C. with

D. none of these

Ans.D

 

 

4.Exercise is beneficial ---------- health.

A. to

B. on

C. with

D. at

Ans.A

 

 

5.The thunder was accompanied ------- heavy rains.

A. by

B. with

C. through

D. up

Ans.B

 

 

6.Good sleep is necessary ------ good health.

A. for

B. of

C. from

D. at

Ans.A

 

 

7.Your statement is very much similiar ---------- mine.

A. of

B. on

C. to

D. about

Ans.C

 

 

8.A good judge never gropes --------- the conclusion.

A. on

B. to

C. for

D. with

Ans.C

 

 

9.Take this medicine and you will get rid -------- the bad cold.

A. of

B. over

C. at

D. from

Ans.A

 

 

10.The candidates were tense --------- expectancy.

A. with

B. in

C. from

D. on

Ans.A

 

 

11.There is no exception -------- this rule.

A. for

B. to

C. at

D. about

Ans.B

 

 

12.I am angry with him ------ his carelessness.

A. on

B. to

C. for

D. at

Ans.C

 

 

13.Ramesh’s mind was attuned --------- music.

A. to

B. on

C. at

D. with

Ans.A

 

 

14.I do not agree --------- you on this point.

A. to

B. in

C. at

D. with

Ans.D

 

 

15.The soldiers rebelled ------- the king.

A. against

B. on

C. at

D. with

Ans.A

 

 

16.A good judge never jumps --------- the conclusion.

A. for

B. for

C. at

D. on

Ans.C

 

 

17.Give example pertinent --------- the case.

A. on

B. to

C. for

D. with

Ans.B

 

 

18.It is dangerous to enter -------- the enemy’s camp.

A. in

B. on

C. by

D. into

Ans.D

 

 

19.She was a devoted wife and looked --------- her husband.

A. to

B. at

C. after

D. upon

Ans.C

 

 

20.The Indian magpie indulges -------- a long flight.

A. at

B. in

C. on

D. over

Ans.B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gallery