DR. ANUSHKA VIDHI MAHAVIDYALAYA - LAW COLLEGE UDAIPUR, RAJASTHAN, INDIA
Latest Result

Current updates of 02 July 2016

Daily Current GK Updates By Anushka Academy

GK for 2/7/2016

 
1. Which city of Iraq has been officially declared fully liberated from the terrorist group “Islamic State of Iraq and Syria ( ISIS)?
Ans :- Fallujah

2. Which Indian personality has won the Woman of the Year award at the 2016 International Indian Film Academy Awards (IIFA)? 
Ans :- Priyanka Chopra

3. Ankit Sharma, who recently qualified for 2016 Rio Olympics, is associated with which sports? 
Ans :- Long Jump

4. Which of the following countries has won the 2016 Women’s Hockey Champions Trophy? 
Ans :- Argentina

5. Who has been appointed as the Chief Executive Officer (CEO) of National Investment and Infrastructure Fund
Ans :- Sujoy Bose

6. Where are the headquarters of the Central Institute for Medicinal and Aromatic Plants (CIMAP)? 
Ans :- Lucknow

7. The 2016 National Inter-State Senior Athletics Championships has started in which city of India? 
Ans :- Hyderabad

8. The book “Family Life” has been authored by whom? 
Ans :- Akhil Sharma

9. Which state government of India has declared all natural calamities to be treated as state disaster?
Ans :- Uttar Pradesh

10. Who has won the 2016 wins Iceland’s presidential election? 
Ans :- Gudni Johannesson

 

 

Join Today For Sure Success.....

No. 1 Coaching Institute of Rajasthan, Udaipur 

Anushka Academy

Shubhash Nagar Branch   : - 8233223322, 8233033033

Shobhagpura Branch         :-  7727867730, 9521516171

Sector 14 Branch                : - 9521314152, 9521314152

 


Gallery