DR. ANUSHKA VIDHI MAHAVIDYALAYA - LAW COLLEGE UDAIPUR, RAJASTHAN, INDIA
Latest Result

Current updates of 23-June-2016

Daily Current GK Updates By Anushka Academy

GK for 23/6/2016

1. What is the theme of the United Nations’ (UN) World Refugee Day 2016? 
Ans:- We stand together with refugees
 
2. Who has won the 2016 Formula One European Grand Prix? 
Ans :- Nico Rosberg
 
3. Atanu Das is associated with which sports? 
Ans :- Archery
 
4. The Government of India (GoI) has recently approved 100% Foreign Direct Investment (FDI) in which of the folowing sectors?
Ans :- All of the above
 
5. Which state team has won the first edition of India’s Bad Bull Softball League? 
Ans :- Maharashtra
 
6. What is the theme of the 2nd edition the International Day of Yoga (IDY) 2016? 
Ans :- Connect the Youth
 
7. Which Non-Government organization (NGO) has been ranked No. 1 in the NGO Advisor’s 2016 Top 500 NGOs World rankings? 
Ans :- BRAC
 
8. Which Parliamentary committee has been constituted to review Model Code of Conduct (MCC) for election polls? 
Ans :- Sudarsana Natchiappan committee
 
9. Which committee has been constituted by Insurance Regulatory and Development Authority of India (IRDAI) to study the scope of title insurance in the Indian market? 
Ans :- Suresh Mathur committee
 
10. The book “Green Transport” has been authored by whom?
Ans :- Rani Iyer
 
 
 
Join Today For Sure Success.....

No. 1 Coaching Institute of Rajasthan, Udaipur 

Anushka Academy

Shubhash Nagar Branch   : - 8233223322, 8233033033

Shobhagpura Branch         :-  7727867730, 9521516171

Sector 14 Branch                : - 9521314152, 9521314152

 


Gallery